marți, 18 august 2009

Europenele de Debate 2009

Intre 1-6 august a avut loc in Newcastle, Marea Britanie, cea mai importanta competitie de British Parliamentary din Europa. European Universities Debating Championship a reunit peste 170 de echipe, debateri ESL si nativi. Castigatoarea ESL este echipa Olandei, Leiden A, titlul de campioni EFL revenind echipei Oxford A.

Cateva dintre motiuni: This house would allow the police to use entrapment, This house would use the educational system to instill moral norms in children beyond mere obedience to the law, This house would grant citizenship to illegal imigrants who report on workplace exploitation, This house would allow doctors to actively use the placebo effect.

Delegatia romana a fost compusa din trei echipe: Grigore Pop si Sanziana Jurau, Radu Cotarcea si Bianca Dragomir, Ana-Maria Udrea si Dana Cabau. Emil Mesaros si Anca Pascu au participat ca arbitri. Ne bucuram pentru Emil care a fost solicitat sa arbitreze de pe pozitia de chair intr-o runda importanta, lucru ce demonstreaza aprecierea de care se bucura in randul arbitrilor de talie europeana.

BIANCA DRAGOMIR

Mai adaug eu că echipa din Sfântu Gheorghe, formată din Radu Cotarcea si Bianca Dragomir, au fost la un singur punct de calificarea în eliminatorii, conform rezultatelor oficiale anunţate pe site-ul competiţiei şi au terminat pe 86 din 170, cel mai bun loc dintre cele 3 echipe din România...
Felicitări, dragilor! şi Baftă multă la Mondialele din iarnă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu