sâmbătă, 22 august 2009

CAMPIONII ARDEALULUI!


O ECHIPĂ DIN CLUBUL DIN SFÂNTU GHEORGHE ESTE CAMPIOANA LA DEZBATERI ACADEMICE DIN ACEST AN ÎN ARDEAL!

Performanţa excelentă se datorează seriozităţii şi muncii echipei Adina Stoica, Alexandru Drăgoi, Dani Cruceriu care au devenit în premieră campioni regionali în Transilvania la competiţia de la Centrul “Ion Raţiu” din Turda. Mulţumiri organizatorilor pentru condiţiile excelente avute şi sperăm că la naţională ne vom ridica măcar la nivelul lor! Mulţumim Emil şi echipei tale!



Aş vrea să vă reamintesc faptul că în afară de ei, dintre cele 4 echipe din Transilvania calificate la Naţională, mai există încă o echipă din Sfântu Gheorghe, formată din Vlad Vidican, Antonia Mari şi Ioana Cocoveică, care din păcate au obţinut două victorii şi două înfrângeri la această competiţie. Din nefericire, echipa combinată - Laura Ardeleanu şi Simina Gheorghincă de la noi şi Călin Mureşanu - Cluj a pierdut dramatic barajul pentru semifinale şi nu va participa la Naţională...



Alex a fost al treilea vorbitor al competiţiei şi ne va reprezenta la naţionala mixată...

ca să revin la campioni, trenuie să recunosc faptul că nu i-am văzut decât în finală, dar practic au jucat exact ceea ce trebuia, învingând fără drept de apel echipa finalistă din Cluj... expunerea clară şi explicită a Adinei, susţinerea şi argumentarea lui Alex şi discursul final apoteotic al lui Dani m-au făcut să mă simt foarte mândru de ei şi să nu am nici o îndoială că mă aflu în prezenţa unor persoane cu un viitor extraordinar. Bravo vouă, liderilor exemplari ai comunităţii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu