duminică, 15 mai 2011

Semifinale la Timişoara Open pentru Debate Club Sfântu Gheorghe

Onorabilă prezenţă pentru Debate Club Sfântu Gheorghe la Timişoara Open 2011: locul al III-lea la echipe şi după calificări şi la sfârşitul competiţiei, în condiţiile în care finaliste au fost două echipe din Banat, care au scos în semifinale două reprezentante ale Transilvaniei, Cluj şi Sfântu Gheorghe, semifinale arbitrate în mod ironic fix de cei doi arbitrii transilvăneni, Ioana Stupariu şi cu mine... 
Rezultatul evident putea fi mai bun, dar chiar şi aşa, suntem convinşi că a confirmat din nou poziţia de club important pe harta dezbaterilor academice din ţară. Mulţumiri organizatorilor pentru o competiţie de calitate, arbitrilor deja vestiţi din Banat pentru feed-back-urile constructive şi câştigătorilor atât pe echipe, cât şi la individual, în special Irinei Suătean din Cluj, "primul vorbitor al competiţiei".

Felicitări Simina Gheorghincă, aceeaşi vervă în pregătire, explozie verbală şi determinare maximă de a evolua în continuu, Ganea Ioan jr, din ce în ce mai atent şi mai concentrat la rolul pe care-l are de îndeplinit în cadrul echipei şi Victor Bolog, înlocuitorul de ultim moment al "titularei" Andreea Cucu, pentru care a fost o experienţă inedită şi sperăm extrem de folositoare pentru evoluţia sa ulterioară...

Mulţumim oreganizatorilor bănăţeni, felicităm câştigătorii atât pe echipe cât şi la individual şi promitem că ne vom revedea la anul la a treia ediţie Timişoara Open.
Week-end-ul următor este din nou competiţie la Constanţa, apoi avem participarea lui Ganea la “Heart of Europe” în vară la Praga, apoi Regionala şi din nou la Timişoara pentru Naţionala de la sfârşitul verii, cea care închide sezonul 2010/2011.




mai multe foto pe facebook...http://www.facebook.com/media/set/?set=a.183831271669602.62566.100001281904659

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu