luni, 1 noiembrie 2010

după Cluj...şi înainte de Naţionala de începători de la Slănic...

Debate Club Sfântu Gheorghe şi-a îndeplinit obiectivele la Cluj
Cu medaliile de bronz pe echipe – Andreea Cucu, Raluca Popa, Diana Cojocaru, cu un loc 6 la individual - Andreea Cucu şi cu 2 victorii în preliminarii pentru cea de-a doua echipă – Alexandra Mesaroş, Victor Bolog, Mihai Profiroiu, Debate Club Sfântu Gheorghe s-a prezentat onorabil la competiţia regională în format World Schools de la Cluj din acest sfârşit de săptămână. Dacă săptămâna trecută le remarcasem după turneul de la Slănic pe “experimentata” Andreea Cucu şi debutanta Raluca Popa, acum vă invit să citiţi câteva rânduri de la o altă “boboacă” a clubului, Alexandra Mesaroş, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Mihai Viteazul.
“A fost o experienţă foarte frumoasă,totul a meritat, oboseala, stresul, cearta… Am cunoscut oameni noi, deschişi, deştepti, frumoşi…Primul meci, eu, îngrozitor de emoţionată, stresată, îmi tremurau mâinile, jucând negator 3. Meci în favoarea noastră. Al 2-lea meci, destul de uşurel pentru mine pentru că am jucat afirmator 1 şi am venit cu cazul de acasă, foarte bine structurat, zise arbitrul, din păcate nu în favoarea noastră a fost decizia. Al 3-lea meci, eram foarte relaxată, sigură pe mine, jucând negator 3. Meci în favoarea noastră. Superb ... abia aştept să continuăm deplasările!”

Director de turneu şi o echipă la Campionatul Naţional de Debate pentru “boboci”

Veştile bune nu se opresc aici, o echipă de începătoare absolute, care le va cuprinde pe Raluca Popa, Alexandra Mesaroş şi încă una dintre colegele debutante de la Debate Club Sfântu Gheorghe, ne va reprezenta la Campionatul Naţional pentru Începători în format World Schools, competiţie care se va desfăşura în următorul sfîrşit de săptămână la Slănic Moldova. Organizatorii evenimentului i-au acordat răspunderea organizării competiţiei coordonatorului Debate Club Sfântu Gheorghe, desemnându-l pe Mădălin Guruianu director de turneu. La naţională vor fi dezbatute 2 moţiuni: “Acest parlament ar interzice obligativitatea uniformelor în şcoală” şi “Acest parlament ar desfiinţa grădinile zoologice”.
Cu speranţa că ne vom întoarce cu rezultate bune şi cu convingerea că toţi cei care practică şi promovează dezbaterile academice aduc un plus de normalitate, de consistenţă şi de  coerenţă în această lume din ce în ce mai lipsită de argumente, închei cu mulţumiri pentru unul dintre sponsorii noştri, dl. Szoke Barna, cel care ne-a oferit sprijin necondiţionat pentru Clubul de Dezbateri din Sfântu Gheorghe şi vă rog să ne ţineţi pumnii în weekend.
Mădălin Guruianu, Coordonator Debate Club Sfântu Gheorghe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu