sâmbătă, 13 februarie 2010

Luni 15 februarie dead/line SAINT GEORGE CITY OF DEBATE IV

Multumim tuturor celor peste 50 de echipe care si/au anuntat participarea la OPEN-ul nostru! Multumim pentru interes si incredere atat echipelor participante, dar si echipei extraordinare de arbitri care va fi prezenta la sfantu Gheorghe! Cu speranta ca vom avea o competitie puternica, din care totata lumea sa aibe ceva de castigat, cu speranta ca datorita temei propuse, voluntariatul va capata o mai mare importanta in viata noastra a tuturor, va asteptam pe toti la Sfantu Gheorghe!

Reamintim tuturor celor care nu se regasesc pe lista afisata pe acest blog si doresc sa participe sa ne anunte acest lucru pana luni 15 februarie componenta exacta a delegatiei!

Rugam pe oricine dintre cei care se regsesc pe aceasta lista si nu mai pot, din diverse motive sa participe, sa ne anunte cat de curand este posibil!

scurta recapitulare a evenimentului:

LOCUL: SFANTU GHEORGHE, COLEGIUL NATIONAL MIHAI VITEAZUL

DATA: 13, 14 MARTIE 2009 (cazare asigurata pe 12, vineri si 13, sambata, martie)

TEMA: Este justificat ca voluntariatul în folosul comunitatii; obligatoriu pentru absolvirea liceului?

Taxa de participare: 50 lei/persoana (include cazare, coffee/break, logistica)

TRANSPORT: din orice directie a tarii veniti, daca nu aveti tren direct la Sfantu Gheorghe, coborati in gara Brasov si imediat la iesire, in partea dreapta se gasesc microbuze din jumatate in jumatate de ora pana la Sfantu Gheorghe... statia finala a microbuzului este la 500 de m. de Colegiul Mihai Viteazul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu