joi, 18 februarie 2010

GENERATIA CONTRA !?

“Generatia contra” revine la TVR
(Titlu preferat celui de Scoala de Jurnalism)

Din luna martie, in fiecare miercuri, incepand cu ora 17, pe TVR1, poti participa, in platou sau on line, la emisiunea dezbatere Generatia contra.

Stare de fapt: De 20 de ani, reprezentanti ai Ministerului, ai Sindicatelor si Partidelor Politice vorbesc despre deteriorarea sistemului de invatamant. Se arata hibele, se propun solutii, se schimba ministri, se contureaza o viziune noua, se traseaza directive, se fac Pacturi ale Educatiei, dar problemele raman. Ba mai mult, se agraveaza, fiindca majoritatea celor ce vorbesc sunt rupti de lumea scolii de ani buni.
Ce propun: o viziune reala a educatiei; problemele vazute si dezbatute prin ochii
adriannbanuta: elevilor si studentilor.
Va fi o emisiune dinamica, cu doua echipe ce vor avea de prezentat: o stire, un reportaj, un site educational, un loc de pe petrecere al timpului liber, un ONG. Fiecare echipa va fi coordonata de catre un producator/realizator din Televiziunea Romana, (nu doar emisiuni difuzate pe TVR1) care isi va promova astfel si propria emisiune.
Colaborarea este in regim de voluntariat, dureaza minim 3 luni, se acorda adeverinte

adriannbanuta: Daca ai visat ca poti schimba lumea, fa primul pas: trimite o fotografie si un CV pe adresa: adriannbanuta@yahoo.com pana duminica 21 februarie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu