duminică, 19 iulie 2009

DEBATE CLUB SFÂNTU GHEORGHE - VARA 2009

DEBATE CLUB SFÂNTU GHEORGHE
- program vară -

1. După mai multe sesiuni de pregătire (researche la greu...), Laura Ardeleanu pleacă la Forumul internaţional din Bosnia din luna iulie. Baftă multă!

2. Bianca Dragomir şi Radu Cotarcea ne vor reprezenta la Campionatele Europene de Dezbateri Academice, care vor avea loc în Newcastle / Anglia, în luna august... Succes, dragilor! ...e şi o pregătire excelentă pentru Mondialele din Turcia de la sfârşitul anului...

3. Proiectul împreună cu Asociaţia pro Democraţia, intitulat "Exerciţii UE" - Moeciu 10-15 august...avem loc pentru 3 debateri...nu o echipă, pentru că vor juca mixat cu alţi colegi din ţară... aştept ca cei doritori, din Sfântu, evident, să se înscrie până pe 25 iulie...ulterior hotărâm împreună ce şi cum facem cu pregătirea / participarea... No, cine pofteşte?

4. Regionala... Turda 17-20 august... calificări pentru Naţionala de la Sfântu / Arcuş ... aştept şi aici echipele dornice să participe...înscrieri tot până pe 25 iulie... în funcţie de pregătire şi precalificările locale, vom anunţa la începutul lui august echipa care se califică direct la naţională, pe locul acordat din oficiu gazdelor...

5. Naţionala...mixată şi clasică...30 august - 7 septembrie, Arcuş / Sfântu...
în afară de cei calificaţi direct...şi de cei care trec de regională...ceilalţi debateri din Sfântu sunt invitaţi să facă parte din stafful de organizare al evenimentului, având în vedere că suntem gazde şi tare mi-aş dori să iasă totul foarte bine!

Aştept semnale de la voi...prin mail ar fi perfect, pentru că rămâne scris!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu