joi, 22 decembrie 2011

PREMII PENTRU COMUNITATE


Gala „Sfântu Gheorghe, oraş de 550 de ani”


Miercuri seara, Teatrul din Sfântu Gheorghe a fost gazda galei ce a încheiat şirul de evenimente „Sfântu Gheorghe, oraş de 550 de ani”. În cadrul galei au fost premiate cu diplome şi medalii personalităţile marcante ale oraşului, elevi, voluntari, oameni de afaceri, reprezentanţii unor organizaţii civile, actori, politicieni sau medici.
În discursul de deschidere, primarul Antal Árpád a vorbit despre faptul că la Sfântu Gheorghe în ziua de azi nu se trăieşte mai prost decât în trecut, sau mult mai prost decât se va trăi în viitor.
Printre premianţi s-au numărat elevii Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” Ştefania Ursică, pentru aprecieri primite la Olimpiada naţională de geografie de la Timişoara, şi Gabriel Moise, care a obţinut menţiune la Olimpiada Naţională de Chimie de la Timişoara.
Printre sportivii distinşi se numără Cristian Ştefan, medaliat cu aur la Campionatul Naţional de Culturism, Estera Dobre de la CSM Sfântu Gheorghe, campioană naţională şi vicecampioană europeană la lupte libere.
La categoria Asociaţii pentru Tineret au preluat medalia „Sfântu Gheorghe oraş de 550 de ani”, printre alţii, Mădălin Guruianu, conducătorul Clubului de Debate Sfântu Gheorghe, Daniel Şanta, preşedintele Asociaţiei Pentru Comunitate, şi Emil Pantelimon, managerul de proiect al Asociaţiei ECOU.
Au fost acordate medalii şi acelor firme care au contribuit la dezvoltarea oraşului prin angajări sau investiţii, la această categorie primind distincţie printre alţii şi Ioan Ţiţeiu, patronul firmei Arcon. De asemenea, au fost premiate instituţiile de cultură din oraş, printre care şi Teatrul „Andrei Mureşanu”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu