marți, 15 februarie 2011

Mai puţin de o lună până la SAINT GEORGE, CITY OF DEBATE V!

Cu un număr record de 80 de echipe înscrise şi cu peste 300 de participanţi confirmaţi deja, SAINT GEORGE, CITY OF DEBATE V se anunţă a fi un eveniment ale căror recorduri vor fi greu de dovorât pe viitor. Vor avea loc 3 runde de calificare a câte 40 de meciuri disputate concomitent în sălile de la C.N.M.V., plus optimile de sâmbătă dupăamiază, iar apoi sferturi doar pentru cele mai bune 8 echipe, urmate de semifinale şi marea finală duminică după amiază.
3 locuri diferite de cazare: Căminele de la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" (150), de la Colegiul "Mikes Kelemen" (peste 100) şi Palatul Copiilor (50), plus posibilitatea de alegere a unor spaţii de cazare în pensiunile / hotelurile partenere: Sugas, Haromszek, Park. În primele trei locaţii enumerate cazarea este inclusă în taxa de participare, în următoarele trei costurile sunt cuprinse între 60-90 lei/noapte/persoană şi în funcţie de opţiunile dumneavoastră şi de locurile disponibile, vom putea face rezervări.

2 rugăminţi majore în acest stadiu al organizării competiţiei:
1. să ne trimiteţi pe mail până în data de marţi 22 februarie listele cu toţi participanţii plus însoţitorii / arbitrii din cluburile participante.
2. să ne anunţaţi cât mai rapid despre eventualele solicitari de cazare la pensiuni / hoteluri.

Pe lângă mulţumirile repetate celor care ne-au acordat încrederea de a participa la acest eveniment, vă anunţ pe această cale că, pe lângă cupele, medaliile şi diplomele pentru câştigători, în premieră, se va acorda pentru echipa câştigătoare TROFEUL SAINT GEORGE, CITY OF DEBATE - o cupă transmisibilă, care va poposi timp de un an de zile în vitrina Clubului câştigător, până la următoarea ediţie din 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu