vineri, 10 decembrie 2010

PREMIU PENTRU DEBATERII ANULUI 2010!


Gala Hallo 2010 de la Orhideea Events, locul în care o mare parte dintre cei mai buni covăsneni, români şi maghiari deopotrivă, au fost nominalizaţi şi premiaţi - marcă de Covasna, turism, sport, implicare, afaceri etc. - a prilejuit pentru Debate Club Sfântu Gheorghe premierea celor mai de succes debateri ai Clubului, fo;tii campioni naţionali şi actualii absolvenţi de facultate, Bianca Dragomir şi Radu Cotarcea, participanţi în acest an 2010 la Campionatele Mondiale - în premieră pentru ei, Campionatele Europene - semifinale la a doua participare consecutivă!, Oxford Open - semifinale!

La CV-urile lor impresionante nu numai pe tărâmul debate-ului, sper ca astfel să se adauge şi o recunoaştere a celor din jur pe care o merită din plin, ca nişte adevăraţi "ambasadori de onoare ai comunităţii" ce sunt!

Cu speranţa că asemenea prilejuri vor exista în fiecare an, sperăm ca de-acum încolo, Debate Club Sfântu Gheorghe să premieze performerii anului, pentru a aduce în atenţia opiniei publice preocupările unor tineri "altfel", care au ales să nu stea deoparte, ci să le pese de ceea ce se întâmplă în jur şi să încerce prin diverse metode, dar punând întotdeauna în prim plan discuţiile argumentate, cu sens şi conţinut, să schimbe în bine societatea din jurul lor şi nu numai!

Succes, dragilor şi FELICITĂRI PENTRU TOT!

Mădălin Guruianu

Un comentariu:

  1. multumesc madalin pentru invitatie si, evident, pentru nominalizare. mi-a facut placere, a fost o seara reusita. Felicitari si lui Horia din partea mea.

    RăspundețiȘtergere