joi, 16 septembrie 2010

Debate Club Sfântu Gheorghe început de sezon 2010/2011

Împreună cu 5 dintre absolvenţii "şcolii de viitori lideri ai comunităţii" - Antonia, Mari, Laura Ardeleanu, Dani Cruceriu, Vlad Vidican şi Alex Drăgoi, am reuşit ieri în pauza mare o prezentare succintă a debate-ului la CNMV, iar seara de la 6 la întâlnirea de club obişnuită am avut 11 boboci - unii mai introvertiţi, alţii mai expansivi... probabil că joia viitoare vor fi şi alţii... dar şi pe cei care au început anul trecut, în jur de 3 echipe... şi bineînţeles echipa care va rămâne de bază pentru noi, la nivel de reprezentare la competiţii de liceeni, Andreea Cucu, Simina Gheorghincă, Ioan Ganea jr..
Mulţumindu-le încă odată pentru sprijinul acordat, bazându-mă în continuare pe experienţa lor, oricând vor veni acasă, ne luăm cumva "la revedere" de la cei 5, dar şi de la cele două absolvente care n-au putut fi ieri prezente, Adina Stoica şi Ioana Cocoveică şi pornim să desţelenim "noi drumuri" prin hăţişul prejudecăţilor şi al vorbelor fără argumente...
Asta nu înseamnă că săptămăna următoare la întâlnirea de club nu vom avea parte de un meci demonstrativ spectaculos, cu ajutorul avansaţilor... pe joi, dragilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu