vineri, 22 ianuarie 2010

MECI EXEMPLAR DESPRE OBLIGATIVITATEA VOLUNTARIATULUI




Joi 21 ianuarie a fost o zi plină pentru mişcarea de debate din Sfântu Gheorghe... chiar dacă nu a fost prima întâlnire din acest an, ci atreia, a fost de la distanţă cea mai consistentă, prin meciul foarte bun jucat de avansaţii: Adina Stoica, Laura Ardeleanu, Dani Cruceriu, afirmatori şi Antonia Mari, Vlad Vidican, Ioana Cocoveică, negatori. Cine a câştigat chiar nu are relevanţă, cel mai important este că demult nu mai simţisem bucuria unui meci de nivel aşa de înalt din punct de vedere al ideilor puse la bătaie. Nu oşişnuiesc să-i laud, dar aseară m-am simţit foarte mândru de toţi cei 6. Bravo, domnişoarelor şi domnişorilor! Aţi fost foarte buni!

Exemplar din foarte multe puncte de vedere, meciul a fost o lecţie pe viu pentru "bobocii" care vor să continue în acest domeniu ... pentru aceştia urmează o probă de foc, turneul de "public speaking" de joia viitoare, în urma căruia vor fi formate echipele de începători pentru "Saint George, City of Debate IV".

În aceeaşi zi, echipa Simina Gheorghincă, Dragoş Munteanu, Ioan Ganea s-a deplasat la Braşov, unde au participat la un joc demonstrativ contra unei echipe de la "Andrei Şaguna", în încercarea de a promova mişcarea de debate şi în oraşul vecin, sub coordonarea Oanei Stanciu. După un meci vioi şi plin de idei interesante pe marginea "obligativităţii voluntariatului" (tema momentului în debate!), au reşuti să câştige şi după părerea arbitrilor, dar şi a asistenţei din sală... Felicitări, dragilor!

câteva imagini de la "meciul exemplar"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu