joi, 19 noiembrie 2009

TURNEU


Salutari tuturor,


ARGO Ploiesti are placerea de a anunta turneul de dezbateri pentru incepatori PTA 2009.

Acesta va avea loc in Ploiesti, la Colegiul National Mihai Viteazul, pe datile de 12 si 13 decembrie. Concursul va incepe pe data 12 (sambata) in jurul orelor 10-11 si se va termina pe 13 (duminica) in jurul orelor 17-18.

Concursul se va desfasura in format World Schools, cu timp redus, 6 minute pentru cele 3 discursuri constructive si 3 minute pentru speechurile de reply. Dezbaterile vor avea loc in limba romana.

La concurs pot participa numai debaterii care au inceput anul acesta activitatea. PTA este deschis pentru toate cluburile de dezbateri din Romania, din toate regiunile.

Suntem constienti ca un concurs WS pentru incepatori este  o idee indrazneata dar totusi credem ca e o ocazie excelenta pentru debutanti sa se acomodeze si sa capete o experienta de inceput ce le va fi foarte utila in cariera de debateri in acest format foarte raspandit la nivelul competitiilor internationale. Regulamentul WS poate fi gasit pe siteul : http://www.schoolsdebate.com.                   In aproprierea concursului vom trimite si un document cu regulile specifice ale formatrului intr-un format simplificat in limba romana.

Taxa de participare va fi de 10 RON + cazarea la Hostel Viva din Ploiesti care va costa aproximativ 50 de RON cu micul dejun inclus pe data de 13. La nivelul costului exact o sa mai revenim cu detalii.

Daca exista echipe care doresc nopti in plus de cazare inainte sau dupa 12 decembrie, ne pot anunta din timp si vom aranja acest lucru cu cei de la Viva.

Daca exista echipe sau persoane care au rude sau alte asemenea aranjamente convenabile in Ploiesti, rugam sa ne anuntati din timp pentru a stabili exact numarul de locuri rezervate la hostel.

Inscrierea este oficial deschisa pentru PTA 2009. Daca doriti sa participati, trimiteti un mail la argodebate@yahoo.com pana pe 29 noiembrie ora 23:59, specificand:

1. Numele si orasul clubului

2. Numarul de echipe

3. Numele debaterilor

4. Numele Insotitoului

O sa va rugam ca fiecare delegatie sa fie insotita de un adult.

Pentru orice intrebari dati mail la argodebate@yahoo.com sau serban.pitic@gmail.com


Toate bune,

Echipa ARGO Ploiesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu