miercuri, 12 martie 2014

CORTUL DE TINERET 2013

Şi anul acesta, tinerii români şi maghiari vor petrece împreună de „Zilele Sfântu Gheorghe” la Cortul de Tineret ce va fi amplasat în curtea Primăriei municipiului.

http://www.mesageruldecovasna.ro/stiri/tinerii-romani-si-maghiari-petrec-impreuna-si-anul-acesta-de-zilele-sfantu-gheorghe/


Anul acesta programele oferite de organizatorii Cortului Tineretului sunt foarte variate. Pe lângă concerte, întâlniri cu artiști de renume, cum ar fi Smiley sau membrii trupei Voltaj, la Cortul Tineretului vor avea loc tot felul de activități interesante.

http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/10/zilele-sfantu-gheorghe-2013-biblioteca-vie-dinozauri-caini-si-muzica-la-cortul-de-tineret/

Cortul de Tineret: Provocări la experienţe interesante

De  Zilele Sfântu Gheorghe”, la Cortul de Tineret se vor organiza o mulţime de programe dedicate tinerilor, care mai de care mai interesante.

http://www.mesageruldecovasna.ro/stiri/cortul-de-tineret-provocari-la-experiente-interesante/


În cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe a avut loc,  la Cortul de Tineret, o dezbatere pe tema Cluj vs București, în care tinerii plecați să studieze în aceste două orașe au adus cu ei invitați, colegi, prieteni,  și mai bine de o oră s-au angrenat în discuții, aducând diverse argumente pro sau contra celor două orașe cu privire la trai, oportunități de angajare, de învățare, locuri de vizitat, de distracție și activități culturale.

http://www.mesageruldecovasna.ro/stiri/lansare-club-osubb-la-sfantu-gheorghe/

http://stiri.covasnamedia.ro/2013/05/08/lansare-club-osubb-la-sfantu-gheorghe/



Ce vom vedea la Zilele Sfântu Gheorghe
Expoziția de la Zilele oraşului va cuprinde câteva exponate mari și mulți dinozauri în miniatură. Attila ne-a spus că este vorba despre o expoziție care poate fi mutată oricând. „M-am gândit să confecționez obiectele din fibră de sticlă pentru a fi rezistente, dar și sigure, întrucât piese similare fabricate în China pot fi periculoase pentru copii. De asemenea consider că este important ca cei mici, dar și cei mari, să poată pune mâna pe obiecte, să experimenteze, să vadă despre ce este vorba. Nu voi percepe taxă de intrare la expoziție, vreau să fie liberă pentru toată lumea. Voi vinde însă bucățile mici, pe care copiii le pot colora după bunul plac, iar din banii încasați din vânzarea acestor obiecte doresc să fac un parc la mine în curte, aici în Sfântu Gheorghe” – spune Attila.
Dinozaurii „made in Sfântu Gheorghe” vor fi expuși cu ocazia Zilelor oraşului în Cortul de Tineret amplasat în curtea interioară a Primăriei.
http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/11/fabrica-de-dinozauri-de-la-sfantu-gheorghe/




Asociațiile „Ecou” și „Hárit” vor organiza cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe un concurs de talente numit „Saint George’s Got Talent”. Proiectul este similar celor văzute la televizor, numai că de această dată pot participa doar tineri, adică persoane până în 35 de ani.
http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/10/saint-george-got-talent/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu