miercuri, 10 aprilie 2013

Saint George Got Talent


Observatorul de Covasna: Saint George Got Talent 


preselectii sg got talent (Medium)
Talentații din oraș sunt așteptați la preselecțieduminică 17 aprilie la clubul Backstage
Asociațiile „Ecou” și „Hárit” vor organiza cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe un concurs de talente numit „Saint George Got Talent”. Proiectul este similar celor văzute la televizor, numai că de această dată pot participa doar tineri, adică persoane până în 35 de ani.
Preselecția pentru concurs va avea loc duminică 17 aprilie la clubul Backstage, iar finala va fi în ultima zi a Zilelor Sfântu Gheorghe la Cortul Tineretului. Unul dintre organizatori, Mădălin Guruianu, spune că la acest eveniment sunt așteptați tineri indiferent de etnie, condițiile fiind ca participanții să fie tineri și să aibă talent. „Cel mai talentat concurent va fi desemnat de un juriu format din câțiva tineri care sunt recunoscuți pentru talentul pe care îl au: toboșarul Flavius de la Întorsura Buzăului, trial biker-ul Orbán Barra Gábor, Diana Logofătu, care a câștigat ediția din acest an a concursului Vocea Transilvaniei, și un specialist în beatbox, Beat-Joc” – a declarat Mădălin Guruianu.
Câștigătorul concursului de talente va primi un bilet de intrare la festivalul Peninsula, care anul acesta va avea loc la Cluj Napoca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu