marți, 20 noiembrie 2012

Debate Corner 3




În cadrul Săptămânii Educației Permanente,
Dezbateri în Parcul Central Elisabeta din Sfântu Gheorghe

Ajuns la a treia ediție, programul Debate Corner organizează joi 22 noiembrie o nouă întâlnire cu iubitorii dezbaterilor cu sens. După două ediții cu zeci de participanți și vorbitori în engleză, maghiară și română, pavilionul central din Parcul Elisabeta vă așteaptă cu o temă potrivită pentru Săptămâna Educației Permanente: „Educaţia permanentă – o necesitate sau un mod de a petrece timpul liber?

Inițiat de către Debate Club Saint George, programul este susținut de către cluburile de dezbateri din Sfântu Gheorghe care-și desfășoară activitatea în deja celebra tripletă „3 M – Miko, Mihai, Mikes” și presupune că în ultima joi a fiecărei luni vor avea loc dezbateri publice, în engleză, română și maghiară pe teme anunțate dinainte, cu respectarea unui timp limitat pentru intervenții: 3-5 minute/discurs, 1 minut pentru replică.

Cu acest prilej, lumea dezbaterilor academice din oraș „coboară în stradă și invită pe oricine este interesat să participe și să asculte „viitorii lideri ai comunității” sau chiar să intervină atunci când este cazul, exact ca într-o agora modernă, cu respectarea regulilor și a bunei cuviințe.

Mădălin Guruianu
Coordonator Debate Club Saint George

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu