luni, 10 ianuarie 2011

Start pentru Debate Club Sfântu Gheorghe în 2011

Început în forţă pentru Debate Club Sfântu Gheorghe în 2011, după întîlnirile de la Centrul de Tineret de săptămâna trecută, în weekend am fost alături de o echipă formată din Diana Cojocaru, Ana Iuteş, Bacs Andrei  Csaba la a cincea ediţie a PRIMU'-lui TURNEU ARGO, Ploieşti 2011.
Competiţia a fost organizată foarte bine de către Clubul gazdă - detalii pe http://primuturneu.webs.com/, eu am arbitrat în fiecare rundă de la început şi până în finală, inclusiv, iar echipa noastră a reuşit să câştige 6 dintre cele 12 voturi exprimate de către arbitrii în cele 4 meciuri. Astfel, cu 2 victorii în unanimitate, ne putem declara mulţumiţi de randamentul începătorilor noştrii, Csabi începând doar de vreo 2 luni, Ana de aproape 4, iar Diana (foto dreapta), singura cu mai multe luni de experienţă a "dus greul luptelor" şi a reuşit să-şi conducă eficient coechipierii în meciuri...
Felicitări, dragilor şi la cât mai multe competiţii, în acest acest fel îmbunătăţindu-vă cu siguranţă experienţa atât pe tărâmul dezbaterilor academice, dar şi în general, în viaţă!




Mădălin Guruianu
Coordonator Debate Club Sfântu Gheorghe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu