duminică, 24 octombrie 2010

Membrii Debate Club Sfântu Gheorghe finalişti şi dublu semifinalişti la HANDSHAKE...

După un parcurs excelent la concursul HANDSHAKE de la Slănic Moldova, cei cinci debateri din Sfântu Gheorghe au reuşit să joace împreună una dintre semifinalele competiţiei, în urma cărora experimentata echipă: Andreea Cucu - a II-a vorbitoare a competiţiei, Simina Gheorghincă şi Ioan Ganea jr au ajuns în finală, depăşindu-i pe Victor Bolog, Raluca Popa şi un coleg din Moldova. Finala a fost câştigată de o echipă din Republica Moldova, dar ai noştrii se pare că s-au descurcat onorabil, producând o dezbatere pe cinste în ultimul act al competiţiei. Felicitări, dragilor şi succes la competiţiile viitoare!

 Performerele competiţiei au fost Raluca Popa, debutanta care a reuşit un incredibil loc IV la vorbitori şi experimentata Andreea Cucu (foto jos chiar în timpul finalei), locul al doilea la vorbitori, căreia i-am oferit şi ultimele cuvinte ale acestei intervenţii: 
"Vreau să încep prin a preciza că sunt foarte mulţumită de prestaţia echipei S.G. 2, formată din Raluca Popa, Victor Bolog şi, alternativ, câte un membru din Tg. Ocna, respectiv Botoşani, care a reuşit, cu puţină experienţă, dar cu foarte multă muncă şi seriozitate, să ajungă în semifinale, unde ne-am întâlnit într-un meci foarte antrenant şi foarte strâns. În final, au obţinut locul III la echipe şi locul  IV la vorbitori, prin Raluca. Apoi, vreau sa mulţumesc echipei mele, Siminei şi lui Ganea, pentru frumoasele dezbateri pe care le-am avut şi pentru faptul ca am reuşit sa cooperăm în totalitate şi să ajungem astfel până în finală. În aceeaşi măsură, vreau să ii mulţumesc şi lui Mădălin, lui Emil şi tuturor celor care ne-au pregătit şi datorită cărora am ajuns aici şi nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc organizatorilor că au făcut posibilă această competiţie, alături de fraţii noştrii de peste Prut. Sunt mulţumită că am participat la această competiţie interculturală, unde am reuşit, în premieră ca echipă, să ajungem în finală şi, în premieră pentru mine, să ajung in primii 3 vorbitori si sper să continuăm ascensiunea." (Andreea Cucu)

Un comentariu:

  1. Simina Gheorghinca25 octombrie 2010 la 06:08

    Sunt total de acord cu opinia Andreei, și pe aceasta cale doresc să o felicit din nou pentru performanța la vorbitori.
    Aș dori și eu să ofer mulțumiri lui Mădălin, fără de care toate acestea nu ar fi fost posibile, lui Emil Mesaroș și organizatorilor acestei competiții reușite!
    Cât despre Raluca și Victor, le urez cât mai multe reușite pentru că au toate șansele să ajungă foarte departe!
    Sper ca reușite de genul acesta să se repete și la Cluj săptămâna aceasta!

    RăspundețiȘtergere