duminică, 18 octombrie 2009

A început sezonul 2009 / 2010 pentru Clubul de Debate


Am omis să mai scriu pe acest blog, dar suntem foarte mândri de faptul că am început noul sezon cu aproximativ 25 de boboci la CNMV şi de luni serie nouă şi în C. Brâncuşi - 19 elevi ...
Au fost şi impromptuuri şi meciuri de debate, dar şi părţi teoretice + un stagiu de pregătire la Slănic Moldova pentru noua antrenoare a clubului, profesoara Raluca Bălan.

Noutatea absolută este că de anul acesta există un concurs fix pentru începători, iar detaliile sunt chiar aici...

COMPETITIA NATIONALA DE DEZBATERI KP. - PENTRU BOBOCI!

Adresata elevilor incepatori, adica elevilor claselor a IX-a si maximum a X-a, proaspeti in cluburi, competitia este un eveniment nou ca experienta pentru noi, dar si o oportunitate de a atrage in sistemul competitional al elevilor de la clasele mici de liceu. Unii dintre voi ati asteptat poate citiva ani (“ la umbra veteranilor”) ca sa participati la un astfel de eveniment.
Iata, s-a ivit aceasta oportunitate si BOBOCILOR de a dezbate.
La competitie vor participa si profesorii care au fost trainati la ultimele 2 evenimente special organizate in acest scop.
Va fi, in concluzie, o intilnire a elevilor si profesorilor noi in program.

1. Locatia : Competitia va avea loc la Slanic Moldova, hotel Venus, in perioada 12-15 noiembrie.

2. Participare : Asociatiile regionale vor selecta, dupa o competitie regionala, un numar de 4 echipe si 4 traineri/arbitri care vor avea asigurate partial masa si cazarea.

3. Taxe de inscriere in concurs : Fiecare echipa participanta va plati o taxa de 200 lei pentru inscrierea in concurs iar trainerii si arbitrii 35 lei/pers. Aceste taxe vor fi folosite pentru a asigura unele cheltuieli pentru masa, cazare, refreshment si altele. Precizez ca in acest moment nu avem sponsori, iar noi trebuie sa asiguram in proiect peste 40% din costuri.

4. DESPRE MOTIUNI : Intrucat este o Nationala pentru incepatori temele vor fi mai simple:
a) valoare - Temele pentru vacanta sunt justificate - in rundele de calificare
b) strategie - Ar trebui reformat sistemul de invatamant din Romania – rundele eliminatorii

5. Directorul acestui turneu va fi domnul Corneliu Cirimpei, fost coordOnator al LNDP Republica Moldova, actualul presedinte al Centrului de Dezvoltare a Tineretului din Republica Moldova .

5. Daca vor exista echipe care doresc sa se autofinanteze, reamintim ca un participant trebuie sa achite 220 lei la sosire pret care include toate serviciile(ei nu vor mai plati nici o taxa.

Ciprian Zaharia
Presedinte ARDOR Moldova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu