marți, 6 aprilie 2010

TIMIŞOARA DEBATE OPEN!

Anul acesta, la Timişoara Open, moţiunea este de strategie şi are legătura cu sistemul educaţional. Din mai multe motive.
Primul motiv este că reforma din educaţia e un subiect de actualitate. Al doilea îl găsiţi aici.
Aşadar, moţiunea: În România ar trebui crescută substanţial calitatea educaţiei în sistemul gimnazial.
• Înscrierile sunt deschise în perioada 6 – 16 aprilie 2010, ora 20:00, atât pentru debateri, cât şi pentru arbitri. Pentru înscrierea echipelor, vă rugăm să folosiţi cu încredere formularul de aici, iar pentru cea a arbitrilor, adresa de mail timisoaraopen@ardorbanat.org
• Taxa de participare este de 50 lei/participant pentru debaterii şi arbitrii din afara Timişoarei. Pentru cei din Timişoara, taxa e de 30 lei/participant.
• Se asigură: cazare pentru două nopţi (vineri şi sâmbătă); mesele de pe parcursul competiţiei; mape şi materiale; orientare turistică după runde; distracţie şi voie bună pe toată durata evenimentului.
Lăsând amanuntele organizatorice la o parte, muncim din greu ca să vă pregătim un turneu de debate cum scrie la carte.
Aducem câţiva arbitri old school (dintre gloriile bănăţene ale generaţiilor mai vechi), o moţiune faină, accent pe strategie, cum demult nu s-a mai pus, o sâmbătă seara mişto. Şi alte cele, pe care le păstrăm pentru mai târziu.
Detalii despre subiectul moţiunii şi despre ce înseamnă cazul de strategie o să tot postăm pe blog. Nu uitaţi de pagina de pe Facebook, update-urile de pe Twitter şi de adresa de mail timisoaraopen@ardorbanat.org .
Vă aşteptăm cu entuziasm şi cu drag!
Radu Stoiţa
director de turneu, Timişoara Open 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu