marți, 12 ianuarie 2010

open la târgovişte

Dragi debateri, arbitri, sustinatori ai dezbaterilor,

Sfantul Valentin vine anul asta mai devreme...adica in 13 Februarie.
Unde? La Targoviste.
Cu ce scop? Sa adune laolalta pe toti indragostitii de ...debate.
Avantaje: Clima temperat-continentala si....Nu avem taxa de participare
Dezavantaje: costul transportului


VA invitam asadar cu drag si draga, la Open-ul care se va desfasura in data de 13 Februarie la Targoviste, pe o motiune care presupune dragoste de natura si aer curat:
"Tarile UNFCCC (semnatare ale Conventiei cadru pentru ...) ar trebui sa ofere ajutor crescut tarilor in curs de dezvoltare, in special pentru adaptarea la schimbarile climatice."

Dezbaterea acestei motiuni ne-ar ajuta foarte tare pe noi, cei din Targoviste, care suntem implicati in dezbaterile care se organizeaza sub egida The people speak, deoarece am include aceasta activitate in proiectul de constientizare a opiniei publice privind acest aspect. Mentionez ca in urma contorizarii punctelor din prima sesiune, cea din Noiembrie, suntem pozitionati destul de bine, adica cu sanse de a castiga unul dintre premiile puse in joc (http://www.thepeoplespeak.org/activities/global-debates/fall-2009-results.html). V-am multumi maxim sa va avem alaturi in aceasta tentativa.

Asteptam confirmarea participarii dvs. cu numar de echipe si numele arbitrilor insotitori, pana la sfarsitul lunii ianuarie, mai precis 27 Februarie.
Cu drag,
zoe


Carmen Radulescu
Colegiul Economic "Ion Ghica"
Calea Domneasca - 223
Targoviste - 130016
http://holisticview.wordpress.com
tel:+40 721372712

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu