miercuri, 10 aprilie 2013

Conferință de presă cu ultimele noutăți despre Cortul de Tineret

Astăzi, Mădălin Guruianu și Oltean Csongor, responsabilii de Cortul de Tineret 2013, au susținut o conferință de presă în care au fost anunțate cele mai recente noutăți din programul de anul acesta.

1. SAINT GEORGE GOT TALENT
Preselecții - duminica aceasta la Backstage de la ora 17.00
Premii - Primii 3 clasați primesc invitații de intrare pentru întreaga perioadă a Festivalului Peninsula 2013, plus diplome, tricouri, agende și accesorii pentru toți finaliștii!


Recitaluri în afara concursului - Flavius, "Micul Toboșar Minune", Diana, "Vocea Transilvaniei", Beat Joc, "Beatbox Man", Orban Barra Gabor, "Magicianul cu bicicleta".


2. BIBLIOTECA VIE
Continuă programul de succes de anul trecut, cu și mai multe "cărți vii", dintre celebritățile orașului, muzicieni, artiști, sportivi, actori, oameni de cultură, exploratori, tineri extraordinari. În curând vom avea afișul și vom publica lista completă a personalităților care vă așteaptă să le "citiți".


3. TREASURE HUNT
Echipa câștigătoare a circuitului de căutare de comori din acest an, va primi bilete de acces gratuite la toate manifestările din cadrul Festivalului PENINSULA 2013! Numai 16 echipe sunt admise la competiție în acest an, fiecare participant având asigurat câte un tricou inscripționat.


4. LAVA THEME PARK & EXPO
Dinozauri originali în mărime naturală, creați la Sfântu Gheorghe, plus miniaturi și basoreliefuri într-un program de colorat pentru copii, dar și pentru toți pasionații de paleontologie.



5. CONCERTE CU TINERI DE TOP
Youvennis, trupa de tineri covăsneni care deja a cântat și încântat publicul din Backstage, dar și din prestigiosul Hard Rock Cafe din București, va avea un recital de coveruri la finalul serii de vineri, între 22.00 și 23.30.

Impera, trupa de tineri din Târgu Mureș, va face ca sâmbătă, tot între 22.00-23.30, rockul să răsune în Cortul de Tineret, sonoritățile de tin Nightwish, dar și coverurile după Pink Floyd și Deep Purple, plus piesele proprii sperând să facă deliciul publicului.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu